voetbalzone

In de wandelgangen: Barcelona meldt zich opnieuw bij Manchester City

Wessel Antes12 aug 2023, 10:00
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:25
Advertentie
/
Myron Boadu is in gesprek met Salernitana. De Italiaanse club wil de 22-jarige spits van AS Monaco huren met een optie tot koop. (Nicolò Schira)
/
ADO Den Haag gaat opnieuw toeslaan bij FC Volendam. Na Henk Veerman wordt Daryl van Mieghem de volgende aanvaller die gaat tekenen in het Bingoal Stadion. (Voetbal International)
voetbalzoneBarcelona is met Manchester City in gesprek over João Cancelo. Xavi heeft de in Engeland overbodige vleugelverdediger omcirkeld als hoogste prioriteit deze zomer. (Fabrizio Romano)
/
De transfervrije Samuel Armenteros gaat aan de slag bij het Saudische Al-Kholood. De Zweed werd vorig seizoen kampioen met Heracles Almelo, maar kreeg geen nieuw contract aangeboden (Tubantia)
voetbalzoneDe Franse voetbalbond hoopt Thierry Henry te strikken voor het beloftenelftal. De verwachting is dat de Arsenal-legende op korte termijn gepresenteerd wordt. (Le Parisien)
/
VfL Wolfsburg verlangt meer dan 12 miljoen euro voor Aster Vranckx. Dat kan een reden zijn dat PSV momenteel doorpakt voor Bologna-middenvelder Jerdy Schouten. (Rik Elfrink)
Bezig met laden …