voetbalzone

In de wandelgangen: Michy Batshuayi staat voor zéér gevoelige transfer in Turkije

Noël Korteweg20 jun 2024, 10:45
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:11
Advertentie

André Ramalho geniet interesse vanuit Brazilië. De zaakwaarnemer van de PSV’er is ‘volop aan de slag’ voor zijn cliënt, die zijn aflopende contract nog altijd niet heeft verlengd in Eindhoven. (Rik Elfrink)

Paris Saint-Germain heeft een bod gedaan op Ryan Cherki. Olympique Lyon heeft de aanbieding, die vijftien miljoen euro inclusief bonussen bedroeg, echter afgeslagen omdat de club ook een doorverkooppercentage wil bedingen. (Fabrizio Romano)

Michy Batshuayi staat voor een zeer gevoelige transfer in Turkije. De spits, die Fenerbahçe transfervrij gaat verlaten, heeft namelijk een akkoord bereikt over een driejarig contract bij aartsrivaal Galatasaray. (Yagiz Sabuncuoglu)

RC Lens en AS Monaco hebben een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op Georges Mikautadze. De salariseisen van de Georgiër kunnen mogelijk een struikelblok vormen, aangezien de spits naar verluidt 270.000 euro per maand wil verdienen en een tekenbonus van 850.000 euro wil ontvangen. (Le10sport.com en Sacha Tavolieri)

Como wil met Andrea Belotti een grote naam binnenhalen. De Italiaanse promovendus, waar Cesc Fàbregas aan het roer staat, heeft een akkoord bereikt met AS Roma over een transfersom van 4,5 miljoen euro. (Fabrizio Romano)

Bezig met laden …