voetbalzone

In de wandelgangen: Bod van 35 miljoen van Bayern München is niet genoeg

Mart Oude Nijeweeme12 jul 2024, 22:55
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:44
Advertentie

Maarten Paes heeft de mogelijkheid om zijn carrière te vervolgen in de Serie A. De 26-jarige doelman, die nog een contract heeft tot december 2025 bij FC Dallas, staat in de belangstelling van Empoli. (Fabrizio Romano)

Everton heeft de gesprekken gestart met Tottenham Hotspur over een overgang van Dele Alli. De Engelsman werkt op Finch Farm, het trainingscomplex van the Toffees, aan het herstel van zijn liesblessure. (Liverpool Echo)

Wolverhampton Wanderers heeft een aanbieding van Olympique Marseille op Hee-chan Hwang afgewezen. Het bod bedroeg zo'n 25 miljoen euro, maar de Wolves blijven vasthouden dat de Zuid-Koreaan niet te koop is. (Liam Keen)

Bayern München gaat een eerste bod voorbereiden op Désiré Doué. Verwacht wordt echter dat Stade Rennes, waar de negentienjarige buitenspeler onder contract staat, niet akkoord gaat met het voorstel van 35 miljoen. (Le Parisien)

De kans is groot dat Kepa Arrizabalaga niet terugkeert bij Chelsea. De Spaanse doelman, afgelopen seizoen verhuurd aan Real Madrid, staat op de radar bij Al-Ittihad. (The Athletic)

Bezig met laden …