voetbalzone

In de wandelgangen: Daley Blind heeft plotseling drie opties in Serie A

Daniel Cabot Kerkdijk05 mei 2018, 09:00
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2018, 09:00
Advertentie
/
Yoshinori Muto zinspeelt op een vertrek bij FSV Mainz 05. De Duitse club eist minimaal twintig miljoen euro voor de Japanse aanvaller, die interesse uit Engeland geniet. (BILD)
/
De zaakwaarnemer van Marek Hamsik ontkent dat er aanbiedingen uit China zijn. Martin Petras stelt dat de middenvelder gewoon bij Napoli wil blijven. (Radio CRC)
voetbalzoneDaley Blind verlaat Manchester United mogelijk komende zomer en nadat hij eerder gelinkt werd aan Juventus en AS Roma, is er nóg een partij met interesse. Internazionale is de nieuwste optie voor de Oranje-international. (Daily Mail)
/
In de zoektocht naar een versterking op het middenveld is Borussia Dortmund uitgekomen bij Chelsea. Tiemoué Bakayoko staat hoog op het wensenlijstje van de Duitse topclub. (BILD)
/
Thomas Delaney is mogelijk bezig aan zijn laatste weken als speler van Werder Bremen. Ondanks een contract tot medio 2021 lijkt de middenvelder op weg naar de Premier League. (BILD)
/
OGC Nice wil Sofiane Boufal terughalen naar de Ligue 1. De aanvallende middenvelder annex Marokkaans international ligt overhoop met Southampton en mag voor een bedrag van 11,5 miljoen euro vertrekken. (Le10Sport)
Bezig met laden …