voetbalzone

In de wandelgangen: Davy Klaassen aangeboden in Italiaanse top

Tom Rofekamp24 aug 2023, 13:40
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 04:24
Advertentie
/
AS Roma zet zijn zinnen op de komst van Romelu Lukaku. CEO en algemeen directrice Lina Souloukou vloog al naar Londen om met Chelsea te onderhandelen over de spits. (Football Italia)
/
Daarnaast willen de Romeinen ook AC Milan aftroeven in de strijd om Serdar Azmoun. De aanvaller van Bayer Leverkusen maakt de komende uren een besluit over zijn toekomst. (Fabrizio Romano)
voetbalzoneDavy Klaassen is aangeboden bij Lazio. De dertigjarige middenvelder is lang niet zeker van zijn plek bij Ajax, waardoor de geruchten over een zomers vertrek steeds luider gaan klinken. (Nicolò Schira)
/
Scott McTominay blijft deze zomer mogelijk toch verbonden aan Manchester United. Erik ten Hag heeft de middenvelder weer in zijn plannen opgenomen nu Mason Mount een tijdje uit de roulatie ligt. (The Telegraph)
/
West Ham United bevindt zich in vergevorderde gesprekken met Youssef En-Nesyri. De spits van Sevilla heeft wel oren naar een overstap, maar weet dat the Hammers doorschakelen als er geen snelle deal kan worden gesloten. (Sky Sports)
/
Tommy St. Jago is hard op weg naar FC Volendam. FC Utrecht móést de 23-jarige verdediger verkopen om nog iets aan hem te verdienen, en slaagt daar nu in. (Voetbal International)
Bezig met laden …