voetbalzone

In de wandelgangen: Drie Premier League-clubs scouten speler Oranje uitvoerig

Noël Korteweg17 nov 2023, 17:15
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:55
Advertentie
/
Leeds United wil vijftien miljoen euro ontvangen voor Pascal Struijk. Club Brugge, dat afgelopen zomer ook al op het vinkentouw zat, overweegt de mandekker deze winter naar België te halen. (Wait & See)
/
Jonathan David is een van de toptargets van AC Milan komende zomer. De Canadese spits van LOSC Lille ligt tot medio 2025 vast in Frankrijk en staat ook op het lijstje van drie clubs uit de Premier League. (Fabrizio Romano)
voetbalzoneThijs Dallinga heeft indruk gemaakt op AFC Bournemouth, Crystal Palace en Brentford. De 23-jarige aanvalsleider van Toulouse wordt uitvoerig gescout door de drie clubs uit de Premier League, die allen op zoek zijn naar een nieuwe spits. (TEAMtalk)
/
Matija Popovic is héél dicht bij een overgang naar Milan. Het zeventienjarige toptalent van Partizan is 'één stap verwijderd' van een transfer naar I Rossoneri in januari. (Fabrizio Romano)
/
Gabri Veiga zou terug kunnen keren bij Celta de Vigo. De 21-jarige middenvelder verliet de club, die momenteel achttiende staat in LaLiga en inzet op een huurtransfer, afgelopen zomer voor Al-Ahli uit Saudi-Arabië. (AS)
/
Real Betis moet Juan Miranda in januari verkopen om nog wat aan hem te verdienen. Het contract van de linksback loopt aankomende zomer af en Milan en Borussia Dortmund willen in de winter toeslaan om de jeugdexponent van FC Barcelona binnen te halen. (Diverse Spaanse media)
Bezig met laden …