IDW In de WandelgangenVZ

In de wandelgangen: één naam valt op in lijstje opvolgers Barça voor Lewandowski

Mart Oude Nijeweeme22 sep 2024, 11:03
Laatst bijgewerkt: 22 sep 2024, 11:03
Advertentie

Chelsea gaat de situatie van Jeremie Frimpong nauwlettend in de gaten houden. De 23-jarige Oranje-international kon eerder al rekenen op voorzichtige interesse van FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United en Liverpool. (Emre Konur)

NEC hoopt begin volgende week officieel melding te kunnen maken van de komst van Vito van Crooij. De aanvaller bereikte al een persoonlijk akkoord met de Nijmegenaren, maar zit voorlopig in de wachtkamer. (de Gelderlander)

FC Barcelona denkt na over een toekomst zonder Robert Lewandowski. De club heeft drie mogelijke opvolgers geïdentificeerd, waarbij de naam van Erling Braut Haaland het meest in het oog springt. (Sport)

Pablo Barrios kan rekenen op interesse van Aston Villa en Juventus. De 21-jarige middenvelder maakt indruk in het shirt van Atlético Madrid en kan in de winterwindow rekenen op nog meer belangstelling. (Emre Konur)

Chelsea is bereid om aan de afkoopsom van 45 miljoen euro te voldoen voor Yarek Gasiorowski. De negentienjarige centrumverdediger ligt nog tot medio 2025 vast bij Valencia met de optie op twee extra seizoenen. (Tuttosport)

Bezig met laden …