voetbalzone

In de wandelgangen: Felbegeerde middenvelder ziet transfer niet zitten

Erik van Dam12 mrt 2015, 14:00
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2015, 14:00
Advertentie
/
Zlatan Ibrahimovic heeft huizen in Parijs, New York, Milaan, Miami, Stockholm en Malmö. Hij wil zijn onderkomen in die laatste stad verkopen, maar dat lukt maar niet. Ibrahimovic heeft zijn huis al enige tijd te koop staan voor omgerekend zo’n 2,3 miljoen euro. Voor wie wat geld heeft gespaard: het huis heeft een zwembad, een mooi tuinhuis, vijf slaapkamers en drie badkamers. (Daily Mirror)
/
Het lijkt erop dat Danilo naar Real Madrid gaat en inmiddels is ook duidelijk wat de Spaanse grootmacht gaat betalen. Danilo verhuist vermoedelijk voor circa dertig miljoen euro van FC Porto naar Madrid. De transfer wordt hoogstwaarschijnlijk op 1 juli bekendgemaakt. Barcelona, dat ook interesse had in de Braziliaanse rechtsback, lijkt dus achter het net te vissen. (A Bola)
voetbalzoneBarcelona, Real Madrid en Juventus mogen de ontwikkeling van Marco Verratti volgen, een vertrek van de middenvelder bij Paris Saint-Germain is absoluut niet aan de orde. “Ik zeg dit niet voor de fans of voor de journalisten, ik zeg het omdat het waar is: ik houd van Parijs. Het is mijn bedoeling om hier nog jaren te blijven. Er is geen reden om te vertrekken, dit team wordt ieder jaar sterker”, zegt Verratti. (RMC)
/
André Ayew heeft door zijn aflopende verbintenis bij Olympique Marseille wat te kiezen. De aanvaller lijkt een voorkeur te hebben voor de Premier League en dat is met interesse van clubs als Tottenham Hotspur en Newcastle United zeker een optie. Ayew staat tevens op de lijst van VfL Wolfsburg, terwijl AS Roma nu ook een balletje heeft opgegooid bij de zaakwaarnemer van de Ghanees. (Sky Italia)
/
Christian Maggio komt binnenkort meer te weten over zijn toekomst. De vleugelverdediger heeft een aflopend contract, maar het is nog onduidelijk of Napoli met hem verder wil. “We zijn met de club in gesprek over een nieuw contract en ik verwacht dat er de komende weken duidelijkheid komt. Maar of dat een akkoord is of niet, dat weet ik nog niet. Internazionale? Daar weet ik niets van”, zegt zaakwaarnemer Massimo Briaschi. (Radio CRC)
Bezig met laden …