voetbalzone

In de wandelgangen: Feyenoord kan na één jaar al flink cashen op Calvin Stengs

Noël Korteweg10 jun 2024, 09:45
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 22:56
Advertentie

Igor Paixão staat in de belangstelling van AS Roma. De Braziliaanse vleugelspeler van Feyenoord zou tussen de vijftien en achttien miljoen euro moeten kosten. (RomaPress en Corriere dello Sport)

Vincent Kompany hoopt op de komst van João Palhinha. Bayern München heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de middenvelder van Fulham, dat naar verluidt ongeveer 45 miljoen euro wil ontvangen. (Fabrizio Romano)

Calvin Stengs kan Feyenoord na één jaar mogelijk alweer verlaten. Lazio ziet in de linkspoot – voor wie de Rotterdammers naar verluidt vijftien miljoen euro willen ontvangen – een geschikte vervanger van de vertrekkende Luis Alberto, maar de Italianen willen maximaal tien miljoen euro plus bonussen betalen. (Corriere dello Sport)

Juventus overweegt Álvaro Morata terug te halen naar Turijn. De spits van Atlético Madrid, die al twee keer eerder onder contract stond bij La Vecchia Signora, is bereid om salaris in te leveren om een terugkeer mogelijk te maken. (Tuttosport)

James Trafford hoeft mogelijk niet met Burnley de Championship in. Newcastle United gaat namelijk spoedig een bod van ruim achttien miljoen euro doen op de doelman, met wie wel al een persoonlijk akkoord is bereikt. (Fabrizio Romano)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Bezig met laden …