voetbalzone

In de wandelgangen: Feyenoord-talent kan kiezen voor transfer naar Italië

Wessel Antes26 jul 2024, 11:00
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2024, 11:08
Advertentie

Al-Hilal heeft bij FC Barcelona geïnformeerd naar Vitor Roque. De Catalaanse topclub staat er mogelijk voor open om de Braziliaanse tiener alweer te verkopen. (Fabrizio Romano)

Mats Hummels heeft Bologna nog even in de wachtkamer gezet. De transfervrije verdediger leek op weg naar de Serie A, maar neemt nu langer de tijd om zijn opties te bekijken. (Corriere dello Sport)

Milan Hokke staat in de belangstelling van Helmond Sport en TOP Oss. Ook het Italiaanse Ascoli Calcio, dat uitkomt in de Serie B, jaagt op de handtekening van de twintigjarige verdediger van Feyenoord. (Feyenoord Youth Watcher)

AC Milan en Tottenham Hotspur zijn in gesprek over vleugelverdediger Emerson Royal.I Rossoneri hebben al tijden een akkoord met de Braziliaan, maar het gat tussen beide clubs blijft steken op 3 miljoen euro. (Fabrizio Romano)

Dani Olmo heeft over interesse niets te klagen. Atlético Madrid, FC Barcelona, Bayern München en Manchester City overwegen een eerste bod uit te brengen op de EK-winnaar van RB Leipzig. (Sky Deutschland)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Bezig met laden …