voetbalzone

In de wandelgangen: Hakim Ziyech wordt aangeboden bij drie clubs

Sam Vreeswijk10 aug 2023, 19:02
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:23
Advertentie
/
Internazionale overweegt om Marko Arnautovic terug te halen. De aanvaller van Bologna, die in het seizoen 2009/10 al door FC Twente werd verhuurd aan Inter, staat echter ook in de belangstelling van AS Roma en moet zo'n vijftien tot twintig miljoen euro kosten. (GOAL)
/
Hugo Ekitike vervolgt zijn carrière mogelijk bij Borussia Dortmund. De Duitse club is nog op zoek naar een spits, en sportief directeur Sebastian Kehl zou de 21-jarige Fransman van Paris Saint-Germain proberen te overtuigen. (BILD)
voetbalzoneHakim Ziyech is aangeboden bij drie clubs in Turkije: Galatasaray, Besiktas en Fenerbahçe. Galatasaray zou de dertigjarige Marokkaans international, die mag vertrekken bij Chelsea, echter meteen hebben afgewezen. (Rudy Galetti)
/
Mike Maignan wordt genoemd als mogelijke versterking voor Bayern München. De doelman van AC Milan is echter niet de enige kandidaat om de plek van Yann Sommer in de nemen: ook Diogo Costa (FC Porto), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Gerónimo Rulli (Ajax) en Yassine Bounou (Sevilla) worden genoemd. (Sport Bild)
/
Aaron Ramsey is dicht bij een overgang naar Burnley. Met de aanstaande transfer van de twintigjarige middenvelder van Aston Villa is ruim zestien miljoen euro gemoeid, exclusief bonussen. (Fabrizio Romano)
/
Aston Villa wil zich op zijn beurt weer versterken met Nicolò Zaniolo. De 24-jarige Italiaan van Galatasaray is één van de belangrijkste namen op het lijstje van de club uit Birmingham. (Fabrizio Romano)
Bezig met laden …