voetbalzone

In de wandelgangen: Inter Miami hoopt met Raphaël Varane opnieuw een grote naam in te lijven

Mart Oude Nijeweeme13 jun 2024, 12:00
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:01
Advertentie

RB Leipzig heeft de strijd om Assan Ouédraogo gewonnen. De achttienjarige middenvelder wordt voor zo'n tien miljoen euro overgenomen van Schalke 04, waar hij nog een contract had tot medio 2027. (Fabrizio Romano en Florian Plettenberg)

Axel Witsel is ook volgend seizoen in het shirt van Atlético Madrid te bewonderen. De middenvelder, die zich met België voorbereidt op het EK, heeft zijn contract met een jaar verlengd. (officiële kanalen Atlético Madrid)

Inter Miami hoopt opnieuw een grote naam aan zich te binden. De club van David Beckham heeft na Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba en Luis Suárez nu zijn pijlen gericht op Raphaël Varane. (TyC Sports)

Alisson Becker speelt niet met de gedachte om deze zomer te vertrekken bij Liverpool. De Braziliaanse goalie kan rekenen op interesse uit Saudi-Arabië, maar lijkt zijn toekomst aan the Reds te verbinden. (Ekrem Konur)

Gennaro Gattuso heeft een nieuwe trainersklus gevonden. De 46-jarige Italiaan, oud-speler van AC Milan, gaat aan de slag bij HNK Hajduk in Kroatië. (officiële kanalen Hajduk)

Bezig met laden …