voetbalzone

In de wandelgangen: José Mourinho wil grote naam naar Fenerbahçe halen

Wessel Antes29 jun 2024, 08:15
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:24
Advertentie

Yankuba Minteh gaat het liefst aan de slag in de Premier League. De voormalig Feyenoord-huurling werd hevig gelinkt aan Olympique Lyon, maar een transfer naar Brighton & Hove Albion of Everton ligt meer voor de hand. (BBC)

Nottingham Forest-verdediger Murillo geniet belangstelling van Chelsea. De Londenaren zijn bereid Trevoh Chalobah in te zetten als ruilmiddel om de prijs te drukken. (The Guardian)

Fenerbahçe droomt van de komst van Kingsley Coman. De 28-jarige vleugelspeler mag vertrekken bij Bayern München, maar blijft het liefst nog actief in de absolute wereldtop. (Sky Sport)

Juventus is bereid om verdediger Dean Huijsen te laten vertrekken. Eerder werd een vraagprijs van 20 miljoen euro genoemd, maar la Vecchia Signora zet iets hoger in en mikt op 25 miljoen euro voor de negentienjarige Amsterdammer. (Fabrizio Romano)

De transfervrije Juan Miranda lijkt zijn carrière te vervolgen bij Bologna. De naam van de 24-jarige linksback uit Spanje zong eind april nog rond bij Ajax. (Corriere dello Sport)

Bezig met laden …