voetbalzone

In de wandelgangen: Luuk de Jong bovenaan verlanglijstje Turkse topclub

Siep Engelen27 jul 2024, 13:12
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2024, 13:15
Advertentie

Atlético Madrid hoopt dat Feyenoord de vraagprijs voor Dávid Hancko verlaagt. Feyenoord verlangt een bedrag van 35 tot 40 miljoen euro voor Hancko, terwijl Atlético hoopt dat dat iets versoepeld wordt. (MARCA)

Ricardo Calafiori is onderweg naar Arsenal. De verdediger van Bologna zal spoedig de overstap maken naar het Emirates Stadium en is momenteel onderweg om zijn medische keuring te ondergaan. (Fabrizio Romano)

Luuk de Jong staat bovenaan het verlanglijstje van Trabzonspor. De Turkse topclub hoopt PSV te verleiden om De Jong te verkopen, daar hij volgende zomer transfervrij is. Het eerste contact zou reeds zijn gelegd. (Journalist Hakan Yologlu)

De strijd om de handtekening van Mikel Merino intensiveert. Momenteel beschikken Atlético Madrid en Arsenal over de beste papieren om de middenvelder van Real Sociedad over te nemen. (Journalist Kike Marin)

West Ham United richt zijn pijlen op Aaron Wan-Bissaka. Na het klappen van de transfer van Noussair Mazraoui schakelt West Ham United door naar de rechtsback van Manchester United. (Daily Mail)

Bezig met laden …