voetbalzone

In de wandelgangen: Man City wijst ‘absurd’ voorstel van Real Madrid af

Robin Bruggeman05 nov 2019, 14:15
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2019, 14:15
Advertentie
/
Manager Brendan Rodgers wil graag herenigd worden met Kristoffer Ajer. Leicester City bereidt momenteel een bod van 22 miljoen euro voor op de verdediger van Celtic. (Daily Record)
/
Het Japanse Hokkaido Consadole Sapporo probeert David Silva los te weken bij Manchester City. De routinier beschikt over een aflopend contract en wordt ook genoemd bij onder meer Vissel Kobe en het Amerikaanse Inter Miami. (Sponichi)
voetbalzoneManchester City is niet bereid om voor 81 miljoen euro, plus Gareth Bale, afscheid te nemen van Raheem Sterling. Bestuurders van de club zouden het voorstel van Real Madrid als ‘absurd’ omschreven hebben. (Daily Star)
/
Manchester United houdt de ontwikkelingen rondom Ralf Rangnick nauwlettend in de gaten. De Duitser, die ook in beeld is bij Bayern München, wordt gezien als potentiële opvolger van Ole Gunnar Solskjaer. (The Athletic)
/
Diego Llorente heeft zich in de kijker gespeeld bij Leicester City.The Foxes denken aan een bod van 25 miljoen euro op de verdediger van Real Sociedad. (Leicester Mercury)
/
Aston Villa is de volgende gegadigde voor Ben Chrisene. De jonge middenvelder van Exeter City werd in de afgelopen tijd ook genoemd bij Chelsea en Liverpool. (Birmingham Mail)
Bezig met laden …