voetbalzone

In de wandelgangen: Man United bereikt akkoord over huurtransfer Van de Beek

Noel Korteweg30 aug 2023, 14:00
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:55
Advertentie
/
Selim Amallah is dit seizoen in LaLiga te bewonderen. De 31-voudig Marokkaans international wordt door Valencia voor een seizoen gehuurd van Real Valladolid. (Officiële kanalen Valencia)
/
Bayern München is concreet voor João Palhinha.Der Rekordmeister heeft een bod gedaan op de 28-jarige middenvelder van Fulham, dat in een eerder stadium een vraagprijs hanteerde van liefst 105 miljoen euro. (BILD)
voetbalzoneDonny van de Beek heeft er een optie bijgekregen om Manchester United nog deze week te verlaten.The Red Devils hebben namelijk een akkoord bereikt met FC Lorient over een verhuurperiode van één jaar, al is het onduidelijk of de Fransen ook een optie tot koop hebben bedongen. (Footmercato)
/
Arsenal stalt Nuno Tavares dit seizoen bij Nottingham Forest. De linksback, voor wie de Londenaren twee jaar geleden acht miljoen euro betaalden, heeft geen toekomst meer in het Emirates Stadium en speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Olympique Marseille. (Fabrizio Romano)
/
Dean Henderson vertrekt na twaalf jaar bij Manchester United. De doelman, die in 2011 in de jeugdopleiding van the Mancunians belandde, maakt een permanente transfer naar Crystal Palace. (The Athletic)
/
Ridgeciano Haps speelt komend seizoen in de Serie A. De ex-Feyenoorder speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij Genoa, dat hem nu opnieuw huurt van Venezia en een optie tot koop heeft bedongen. (Officiële kanalen Genoa)
Bezig met laden …