voetbalzone

In de wandelgangen: Man van 8 landstitels én CL-winst moet weg bij Bayern

Tom Rofekamp12 jul 2024, 11:54
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:43
Advertentie

Liverpool wil een poging wagen voor Baris Yilmaz. De Turkse vleugelspits van Galatasaray, die indruk maakte op afgelopen EK, moet dertig miljoen euro kosten en geniet ook belangstelling van Arsenal en Brighton & Hove Albion. (Aksam)

Real Madrid mengt zich in de strijd om Diogo Leite. De 25-jarige centrumverdediger was een spaarzaam hoogtepuntje bij Union Berlin afgelopen seizoen, waardoor hij ook op interesse van AC Milan, Bayer Leverkusen en Sevilla kan rekenen. (Ekrem Konur)

Bayern München probeert Kingsley Coman te lozen.Der Rekordmeister beoogt de selectie te hervormen, en ziet de Fransman als deel van de generatie waar het beste wel van af is. (L’Équipe)

Paris Saint-Germain wil João Neves voor de neus van Manchester United wegkapen. De Franse grootmacht bood met 70 miljoen euro al 10 miljoen meer dan the Red Devils, maar Benfica wil nog veel meer geld zien voor zijn negentienjarige groeibriljant. (A Bola)

Albert Sambi-Lokonga verkast zo goed als zeker naar Sevilla. De Andalusiërs zijn met Arsenal een huurdeal met koopoptie overeengekomen van twaalf miljoen euro, inclusief een doorverkooppercentage van 25. (Fabrizio Romano)

Bezig met laden …