voetbalzone

In de wandelgangen: Neymar spreekt voorkeur uit voor nieuwe club

Yvo van Dorst30 jun 2022, 15:30
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2022, 15:30
Advertentie
/
Manchester United en Chelsea kijken in de Ligue 1 voor een nieuwe centrumverdediger. Beide Engelse grootmachten houden de ontwikkelingen rond Benoit Badiashile van AS Monaco in de gaten. (Nice-Matin)
/
Presnel Kimpembe is ook op de radar verschenen bij Chelsea. Het binnenhalen van Matthijs de Ligt heeft prioriteit, maar mocht dit niet lukken schakelen the Blues over naar de Fransman van PSG. (Sky Sports)
voetbalzoneNeymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. De speculaties over een terugkeer gaan al een tijdje rond nu Paris Saint-Germain heeft aangegeven te willen luisteren naar aanbiedingen voor de Braziliaan. (TV3)
/
Arsenal gaat proberen de transfer van Gleison Bremer naar Internazionale te kapen. De verdediger van Torino wordt al een tijd gelinkt aan i Nerazzurri, maar Arsenal probeert de Italianen voor te zijn. (90min)
/
Paris Saint-Germain gaat zich versterken met Vitinha van FC Porto. De 22-jarige middenvelder tekent een contract tot 2027 en levert de Portugezen een bedrag van veertig miljoen euro op. (Fabrizio Romano)
/
Dennis Praet is hard op weg om Leicester City te verlaten. Fiorentina zou de Belg graag willen huren met een optie tot koop of hem definitief willen inlijven, de onderhandelingen zitten in de afrondende fase. (Fabrizio Romano)
Bezig met laden …