voetbalzone

In de wandelgangen: Scouts van Ajax zien 'nieuwe Suárez' hattrick maken

Thijs Post24 okt 2016, 00:30
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2016, 00:30
Advertentie
/
Real Madrid volgt de tactische plannen van Thomas Tuchel met veel interesse. De trainer van Borussia Dortmund is kandidaat om, op termijn, Zinédine Zidane op te volgen in Madrid. (Le 10 Sport)
/
De kans dat Wayne Rooney naar China verhuist lijkt steeds groter te worden. Sven-Göran Eriksson, de trainer van Shanghai SIPG, heeft de aanvaller van Manchester United gebeld met de vraag of hij interesse heeft. (The Sun)
voetbalzoneScouts van Ajax zijn zaterdag naar Bosnië afgereisd om ‘de nieuwe Luis Suárez’ aan het werk te zien. De zeventienjarige Nedim Hadzic maakte prompt drie doelpunten voor FK Sarajevo. (Sport1)
/
David Moyes moet vrezen voor een straf van de Engelse voetbalbond FA. Bij het duel met West Ham United kreeg hij het aan de stok met scheidsrechter Bobby Madley en daar is de bond niet blij mee. (BBC)
/
Aliko Dangote, nummer 67 op het lijstje van rijkste mensen ter wereld, heeft nog altijd interesse in Arsenal. De ultrarijke Nigeriaan gaat binnen afzienbare tijd een overnamebod doen. (Daily Mirror)
/
Klaas-Jan Huntelaar heeft een aflopend contract bij Schalke 04, maar in januari mag hij al weg. De 33-jarige aanvaller begon het seizoen als eerste spits, maar zelfs nu Breel Embolo geblesseerd is zit hij op de bank. (BILD)
Bezig met laden …