voetbalzone

In de wandelgangen: Totti hakt knoop door en kiest voor kantoorbaan

Gijs Freriks11 mei 2017, 00:30
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2017, 00:30
Advertentie
/
De pas vijftienjarige Lillo Guarneri, die op zijn veertiende al mocht meetrainen met de A-ploeg van Standard Luik, kan naar grote clubs. Juventus, Bayern München en AS Monaco willen hem uit België weghalen. (Het Nieuwsblad)
/
Ralph Hasenhüttl gaat ervan uit dat Naby Keita ook volgend seizoen voor RB Leipzig speelt. De trainer ziet in de middenvelder een speler ‘die voor altijd blijft’. (SportBuzzer)
voetbalzoneFrancesco Totti heeft de knoop doorgehakt. De icoon van AS Roma heeft inderdaad besloten om te stoppen en wordt de rechterhand van de nieuwe directeur Monchi. (Sky Italia)
/
Mehdi Benatia speelt volgend seizoen niet voor Olympique Marseille. De zaakwaarnemer van de verdediger heeft laten weten dat er ‘geen contact’ is geweest. (RMC)
/
Real Sociedad heeft twee aanbiedingen van Napoli afgeslagen. De club uit de Serie A had in ieder geval achter miljoen euro over voor Mile Oyarzabal en wilde ook Yuri Berchiche hebben. (CalcioNapoli24)
/
Jaap Stam kan niet beloven dat hij volgend seizoen de manager van Reading is. De oud-verdediger zegt dat hij het naar zijn zin heeft, maar dat hij nog gaat praten met het bestuur. (Sky Sports)
Bezig met laden …