voetbalzone

In de wandelgangen: Virgil van Dijk vertrekt na ruim 6 jaar mogelijk bij Liverpool

Sam Vreeswijk21 jul 2024, 17:01
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 04:19
Advertentie

Juventus onderhandelt met OGC Nice over een overstap van Jean-Clair Todibo. De 24-jarige verdediger, die ook al wordt gelinkt aan West Ham United, zou zelf al een persoonlijk akkoord met de Italiaanse club hebben bereikt. (Fabrizio Romano)

Andriy Lunin wil vertrekken bij Real Madrid. De Spaanse club wil echter minimaal 30 miljoen euro voor de doelman ontvangen, waardoor zijn zaakwaarnemer nu op zoek is naar een club die dat bedrag wel wil betalen. (Marca)

Virgil van Dijk maakt mogelijk de overstap van Liverpool naar een nog onbekende club uit Saudi-Arabië. De centrale verdediger zou een afvaardiging van het Saudische Public Investment Fund (PIF) toestemming hebben gegeven om gesprekken met Liverpool te voeren. (TEAMtalk)

Alessandro Florenzi mag vertrekken bij AC Milan. De 49-voudig Italiaans international komt niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Paulo Fonseca. (Nicolò Schira)

Na vier jaar bij Tottenham Hotspur gespeeld te hebben, vertrekt Pierre-Emile Højbjerg naar Olympique Marseille. Het gaat daarbij om huur met verplichte optie tot koop, voor een bedrag van 20 miljoen euro. (The Athletic)

Bezig met laden …