voetbalzone

In de wandelgangen: Wenger reserveert 50 miljoen euro voor nieuwe spits

Peter Nusselder07 mei 2015, 15:00
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2015, 15:00
Advertentie
/
Diego López heeft er vertrouwen in dat het weer goed zal komen met AC Milan. De van Real Madrid overgekomen keeper is dan ook niet van plan om na een jaar alweer te vertrekken bij i Rossoneri, die tiende staan in de Serie A. “We moeten vooruitkijken. Milan komt terug en ik wil hier blijven”, zegt de doelman, die zondag ondanks een gestopte penalty met 3-0 verloor van Napoli. (Sky Italia)
/
Marcelo Bielsa gaat na het seizoen weg bij Olympique Marseille en in Zuid-Frankrijk heeft men de naam van een Franse legende opgeschreven als opvolger. Zinédine Zidane is de man die Bielsa moet opvolgen bij de grootmacht uit de Ligue 1. Of Zidane bij Marseille wil werken, is nog wel even de vraag, want hij wordt gezien als opvolger van Carlo Ancelotti bij Real Madrid. (France Football)
voetbalzoneOlivier Giroud is de eerste spits van Arsenal, maar manager Arsène Wenger wil komend seizoen kampioen worden en heeft voor die missie een andere aanvalsleider in gedachten. Wenger wil circa vijftig miljoen euro betalen voor Gonzalo Higuaín, de doelpuntenmachine van Napoli. Als Napoli zich niet plaatst voor de Champions League, is een vertrek van El Pipita uit Napels waarschijnlijk. (Sky Italia)
/
Ronald Koeman verwacht dat Morgan Schneiderlin vertrekt en kijkt in Polen rond voor een vervanger. Het oog van de trainer van Southampton is naar verluidt gevallen op Ondrej Duda, een twintigjarige Slowaaks international. De middenvelder speelt momenteel voor Legia Warschau, begin dit jaar nog tegenstander van Ajax in de Europa League. De verwachting is dat Schneiderlin naar Arsenal of Tottenham Hotspur gaat. (Daily Mail)
/
Robinho is niet van plan terug te keren naar Europa. De aanvaller heeft het uitstekend naar zijn zin in Brazilië. “Ik vind het niet zo vreemd dat clubs interesse hebben in mij, want ik ben een goede speler”, begint de bescheidenheid zelve. “Ik wil echter bij Santos blijven. Ik weet dat dit de voetballerij is en dat dingen snel kunnen veranderen, maar vooralsnog wil ik niet weg”, klinkt het. (Sport)
Bezig met laden …