voetbalzone

‘In één week heb ik intensiever gewerkt dan in zes weken bij Feyenoord’

Peter Nusselder09 sep 2013, 12:35
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2013, 12:35
Advertentie

Anass Achahbar heeft Feyenoord verruild voor Arminia Bielefeld en heeft even de tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe club. De negentienjarige aanvaller, die dit seizoen op huurbasis uitkomt in de 2. Bundesliga, heeft onder leiding van coach Stefan Krämer al de nodige trainingsarbeid verricht.

/

De jeugdinternational heeft zich verbaasd over het werk dat zijn nieuwe ploeggenoten en hij moeten verrichten bij Arminia. “In de eerste week heb ik hier intensiever gewerkt dan in zes weken bij Feyenoord”, tekent Neue Westfälische op uit de mond van Achahbar, die tijdens de voorbereiding op de huidige jaargang nog bij de Rotterdammers trainde onder Ronald Koeman.

Krämer is te spreken over de indruk die de jeugdige Nederlander tot op heden heeft achtergelaten in Bielefeld en onderkent ook zelf dat hij zijn selectie flink aan het werk heeft gezet; de Arminia-coach kregen het afgelopen weekend dan ook vrij. “De jongens hebben deze twee vrije dagen echt verdiend. De trainingsintensiteit is erg hoog geweest.”

Bezig met laden …