voetbalzone

‘In Eindhoven kreeg ik met de verleidingen van het leven te maken’

Daniel Cabot Kerkdijk05 mrt 2014, 10:22
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2014, 10:22
Advertentie
voetbalzone

Funso Ojo had enkele weken geleden bij RKC Waalwijk of FC Eindhoven kunnen tekenen, maar koos bewust voor FC Dordrecht. De defensieve middenvelder wil bij de koploper van de Jupiler League een nieuwe start maken. In het verleden kwam hij al voor tal van clubs uit: Olse Merksem, Germinal Beerschot, PSV, VVV-Venlo, opnieuw Beerschot en Royal Antwerp FC.

Ojo wil zijn woelige verleden en zijn imago van bad boy met een gebrek aan discipline achter zich laten. “Ik wil presteren, mezelf laten zien maar vooral hier kampioen worden”, vertelt Ojo in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij werd gezien als een van de grootste talenten van PSV. “Ik heb daar de middelbare school gedaan, maar kreeg daar ook te maken met de verleidingen van het leven."

“Ik kan mezelf wel verwijten waar het soms is misgegaan, maar na het faillissement van Beerschot heb ik de knop echt omgezet. Ik heb meer structuur aangebracht, werk hard ook buiten de trainingen, onderhoud mezelf goed en ben stabiel”, benadrukt Ojo. Zijn contract met Antwerp werd in november ontbonden vanwege de reorganisatie binnen de club en sindsdien stond de middenvelder op een zijspoor. Bij FC Dordrecht wil de Belg met Nigeriaanse roots zich bewijzen.

Bezig met laden …