voetbalzone

'In Engeland had hij een miljoen euro per jaar meer kunnen verdienen'

Bart Kruyt26 sep 2015, 14:15
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2015, 14:15
Advertentie

Mario Lemina staat zaterdagavond met Juventus tegenover Napoli, maar hij had ook bij de tegenstander kunnen spelen. Zaakwaarnemer Yvan Le Mee verklapt dat i Partenopei in de afgelopen transferperiode ook interesse hadden in zijn cliënt en dat er bovendien sprake was van belangstelling vanuit Engeland. Lemina wilde echter per se naar Juventus verhuizen.

voetbalzone

De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Olympique Marseille. “Dit is de eerste keer dat ik heb meegemaakt dat een speler meer geld heeft afgewezen”, zegt Le Mee in Tuttosport. “Mario zou een miljoen euro per jaar meer hebben verdiend als hij naar Engeland was gegaan. Ook bij Napoli kon hij meer verdienen dan dat hij nu doet, maar Mario wilde alleen maar naar Juve.”

“Het was niet eenvoudig om de voorzitter van Marseille te overtuigen, hij wilde Mario eigenlijk niet laten gaan”, vervolgt de belangenbehartiger. “Maar uiteindelijk besefte hij dat Mario al met zijn hoofd bij Juve zat. Het is zijn doel om de Claude Makélélé van Juventus te worden.” Lemina deed dit seizoen tot dusver in twee competitiewedstrijden van de Italiaanse kampioen mee.

Bezig met laden …