voetbalzone

'In het verleden was er interesse, door blessures kwam de grote stap niet'

Erik van Dam08 aug 2011, 13:47
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2011, 13:47
Advertentie

Bij sc Telstar is Anthony Correia momenteel de langst dienende speler in de selectie. De 29-jarige rechtsback debuteerde lang geleden, in het seizoen 2001/02, voor de club uit Velsen. Dat de stap naar een grotere club er nooit is gekomen, betreurt Correia niet. De verdediger richt zich langzaamaan op een carrière als trainer en zegt nog met veel plezier in de Jupiler League te spelen.

Leven na Telstar is er voor Correia niet, maakt hij duidelijk in een interview met RTVNH. “Als ik niet zou doorvoetballen bij Telstar, zou ik geen profclub meer zoeken en dan is het misschien tijd voor een andere carrièrestap. Het is zo gelopen. In het verleden was er wel interesse, maar door blessures kwam de grote stap niet en daardoor kies ik bewust voor Telstar”, zegt hij.

Correia, die voor zijn profdebuut ook al enkele seizoenen in de jeugd van Telstar speelde, ziet de club als zijn begin- en eindstation. Inmiddels staat de teller al op 243 officiële competitiewedstrijden voor de Witte Leeuwen. In zijn tweede seizoen maakte hij zijn eerste en tot dusverre enige doelpunt ooit voor de eerstedivisionist.

Bezig met laden …