voetbalzone

‘In principe werkt Heerenveen na dit seizoen wel mee aan een transfer’

Erik van Dam08 jan 2013, 13:57
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2013, 13:57
Advertentie

Jeffrey Gouweleeuw hoopt deze maand van sc Heerenveen naar AZ te verkassen, maar lukt dat niet, dan vertrekt hij in de zomer alsnog. De club heeft hem dat laten weten. In Alkmaar doet men verwoede pogingen de verdediger los te weken bij de Friezen, maar Heerenveen verleent liever geen medewerking aan een winters vertrek.

/

AZ bracht al tweemaal een bod uit op de 21-jarige Gouweleeuw. Normaalgesproken doet Gertjan Verbeek liever geen zaken in de transfermarkt, maar voor Gouweleeuw wenst hij een uitzondering te maken. Beide biedingen op de mandekker werden echter afgeslagen en AZ kan maar tot een bepaalde hoogte gaan: het budget is niet heel groot.

“Garanties van de clubleiding heb ik niet, maar in principe werkt Heerenveen na dit seizoen wel mee aan een transfer. Ik ben toe aan nieuwe prikkels bij een andere club”, geeft Gouweleeuw aan in de Leeuwarder Courant. De centrumverdediger benadrukt dat in Friesland blijven geen ramp zou zijn. “Als ik nu moet blijven, is dat geen probleem. Ik zal er niet met de pet naar gooien.”

Bezig met laden …