voetbalzone

'In tien dagen of twee weken kan Carlos belangrijk voor ons zijn'

Bart Kruyt22 mrt 2012, 06:00
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2012, 06:00
Advertentie

Na een afwezigheid van zes maanden vierde Carlos Tévez woensdagavond zijn rentree bij Manchester City en de aanvaller was direct bij zijn terugkeer belangrijk. El Apache kwam als invaller in het veld tegen Chelsea en had met een assist op Samir Nasri een aandeel in de 2-1 overwinning. "We zijn blij dat Carlos er weer bij is, want hij is een geweldige speler", zei Roberto Mancini.

/

De coach kon maandenlang niet door een deur met Tévez, maar vorige maand werden de problemen de wereld uit geholpen. "In tien dagen of twee weken zal hij nog fitter zijn en kan hij belangrijk voor ons zijn", zei Mancini tegen de BBC. "Hij zit nu misschien nog niet op honderd procent, maar hij snapt het spelletje en zijn assist op Nasri was fantastisch. Ik sprak Carlos na afloop en hij was gelukkig met de overwinning, net als alle andere spelers."

Roberto Di Matteo leed zijn eerste nederlaag als interim-trainer van Chelsea. "Of ik er nog vertrouwen in heb dat we de Champions League kunnen bereiken? Absoluut", zei de Italiaan. "We hebben nog steeds het geloof dat we als vierde kunnen eindigen en we gaan proberen om dat te bereiken." Chelsea staat momenteel vijfde en heeft vijf punten minder dan Tottenham Hotspur.

De assist van Carlos Tévez en de 2-1 van Samir Nasri:

Bezig met laden …