voetbalzone

Indiase groep hoopt overname Blackburn in november af te ronden

Thijs Post26 okt 2010, 09:44
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2010, 09:44
Advertentie

Blackburn Rovers staat op het punt om de volgende Premier League-club te worden die overgenomen wordt door een puissant rijke eigenaar. De overkoepelende groep die een gooi wil doen naar Blackburn heet Venky’s, een bedrijf dat actief is in de handel in kippen. De groep is gevestigd in India en verwacht het eerste Indiase bedrijf te zijn dat voet aan de grond krijgt in de Premier League.

/

“We verwachten het eerste Indiase bedrijf te zijn dat een Premier League-club weet te verwerven”, laat Anuradha Desai, woordvoerder van Venky’s, weten via de officiële kanalen van de Rovers. “We zijn vooral blij dat het Blackburn betreft, we zijn van mening dat de club vele gelijke waarden en ambities heeft.”

Voor het eerst sinds 2007, toen de club in de uitverkoop werd gezet, lijkt het daadwerkelijk tot een overeenkomst te komen met een mogelijke koper. Rovers-voorzitter John Williams laat in ieder geval weten ‘hoopvol’ te zijn dat de deal in november afgerond gaat worden. Naast Venky’s toonden eerder al twee andere Indiase bedrijven interesse in de club.

Bezig met laden …