Inhaalrace levert Eindhoven een punt op

28 sep 2008, 17:34
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2008, 17:34
TOP Oss heeft niet maximaal geprofiteerd van enkele misstappen die de concurrenten zetten. Uit bij FC Eindhoven werd met 2-2 gelijkgespeeld. De Ossenaren gingen nog rusten met een comfortabele 0-2 voorsprong.

Karim Fachtali (‘35) en Bart van Hintum (‘41) zorgden de doelpunten van TOP, dat in de eerste helft ook sterker was dan haar tegenstander. Na de rust kreeg thuisploeg Eindhoven echter direct een penalty, die werd benut door Tim Nelemans. Eindhoven rook bloed, bleef hard werken en werd beloond. Goudhaantje Serhat Koç zorgde een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker.

Dankzij dit resultaat staat TOP Oss op een gedeelde vierde plaats met vijftien punten. FC Eindhoven staat met negen punten op een vijftiende plaats.