voetbalzone

Iniesta: ‘Ik zal moeten huilen als Valdés weggaat, dat staat nu al wel vast’

Peter Nusselder28 dec 2013, 09:14
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2013, 09:14
Advertentie

Víctor Valdés heeft nog een half seizoen voor de boeg bij Barcelona, maar het is al bekend dat de keeper komende zomer na twaalf seizoenen bij de hoofdmacht van de Catalanen zal vertrekken. Ploeggenoot Andrés Iniesta voorspelt nu al dat hij het over een paar maanden niet droog houdt.

/

De middenvelder twijfelt er geen moment aan dat het afscheid van de keeper na afloop van dit seizoen een emotionele aangelegenheid wordt. “Ik zal moeten huilen als Valdés weggaat, dat staat nu al wel vast”, tekenen Spaanse media op uit de mond van de spelverdeler. “Dat is ook niet zo moeilijk te voorspellen, want ik huil nogal snel”, geeft de Spaans international toe.

“Hopelijk hebben we in de komende maanden nog veel plezier samen en sluiten we het seizoen af door hoofdprijzen te winnen”, vervolgt Iniesta, die ervan uitgaat dat dit scenario onder leiding van trainer Gerardo Martino uit kan komen. “Vanaf dag één is het gevoel met hem goed geweest. Hij is een goede man en is een echte voetbalman, hij weet ook precies hoe spelers zich voelen.”

Bezig met laden …