voetbalzone

Iniesta: ‘Integendeel juist, we blijven hem tot in de dood steunen’

Erik van Dam26 feb 2014, 12:42
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2014, 12:42
Advertentie

De 3-1 nederlaag die Barcelona zaterdag incasseerde bij Real Sociedad is an sich misschien niet zo shockerend. Omdat de Catalaanse club de laatste jaren maar weinig wedstrijden verloor, wordt er echter veel aandacht aan geschonken. Ajax, Athletic Bilbao en Valencia versloegen Barça de laatste maanden ook en critici van de club roepen steeds dat Gerardo Martino langzaam maar zeker aan de stoelpoten van de club aan het zagen is. Andrés Iniesta weerspreekt dergelijke verhalen.

voetbalzone

“De trainer vertrouwt op het team en wil altijd het beste voor het team. De spelers hebben dan ook geen twijfels over hem. Integendeel juist, we blijven hem tot in de dood steunen”, zegt El Blanquito op de clubwebsite. “In de wedstrijden voorafgaand aan afgelopen zaterdag speelden we erg goed, maar de nederlaag tegen Real Sociedad was pittig. Uiteindelijk zijn de trainer en de spelers daar samen verantwoordelijk voor.”

“Vanaf nu is feitelijk iedere wedstrijd die we nog spelen een finale. We moeten ál onze wedstrijden winnen, als we in het seizoensslot nog kans willen maken op een prijs.” Iniesta weet dat Atlético Madrid en Real Madrid elkaar komend weekend treffen, maar heeft geen voorkeur voor een van beide teams in de Madrileense derby. “Het is lastig te voorspellen wat nu een goede uitkomst zou zijn. We moeten zelf toch nog tegen allebei spelen.”

Bezig met laden …