voetbalzone

Inter brengt bod uit van 25 miljoen euro: 'Wij hebben geen haast'

Bart Kruyt06 aug 2016, 16:32
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2016, 16:32
Advertentie

Gabriel Jesus tekende deze week een contract bij Manchester City, maar het is nog niet bekend waar de toekomst van Gabriel Barbosa ligt. Santos-voorzitter Modesto Roma meldde eind juli dat er een bod van Juventus was geaccepteerd en dat de bal nu bij de speler en zijn zaakwaarnemer ligt. Zij zijn echter geduldig en wachten af of er nog meer Europese topclubs langs komen.

/

Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, wordt met zo’n beetje iedere vermogende grootmacht in verband gebracht. De aanvaller wil daarom rustig al zijn opties bekijken en weet dat hij nu ook welkom is bij Internazionale. “Inter heeft een officieel bod van 25 miljoen euro uitgebracht”, zo laat zaakwaarnemer Wagner Ribeiro weten aan Lancenet.

“Ik laat Gabriel nu met rust”, vervolgde de belangenbehartiger. “Wanneer de Olympische Spelen voorbij zijn, en hij hopelijk de gouden medaille om zijn nek heeft hangen, zullen we om de tafel gaan zitten en beslissingen nemen over zijn toekomst. We hebben geen haast. Inter is de derde club die een officieel bod heeft uitgebracht.”

De negentienjarige Gabigol speelde tot dusver 82 wedstrijden voor Santos en wist daarin 24 keer te scoren. Hij heeft ook al vier interlands voor de Braziliaanse nationale ploeg achter zijn naam staan, met twee doelpunten. Santos zou veertig procent van de transferrechten van Gabigol in handen hebben en de familie van de aanvaller heeft zelf ook veertig procent in handen. De resterende twintig procent is in het bezit van investeerdermaatschappij Doyen Sports Group.

Bezig met laden …