voetbalzone

Inter maakt ruim twintig miljoen euro over voor Italiaanse EK-ganger

Bart Kruyt03 aug 2016, 17:39
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2016, 17:39
Advertentie

Antonio Candreva mag zich speler van Internazionale noemen. De Italiaanse topclub maakt woensdagmiddag op de officiële website melding van de komst van de buitenspeler, die voor naar verluidt 21 miljoen euro is overgenomen van Lazio. Candreva heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij Inter. “Ik ben heel trots om hier te zijn”, reageerde de international.

/

Inter was al wekenlang bezig met de komst van Candreva, maar Lazio bleek een stugge onderhandelingspartner te zijn. Dinsdag werd er dan eindelijk een akkoord bereikt en woensdagochtend arriveerde Candreva in Milaan, voor de medische keuring. Er kwamen geen problemen aan het licht, zodat hij aansluitend zijn contract kon ondertekenen.

“Ik wilde altijd al naar Inter en ik ben heel dankbaar dat het nu eindelijk is gelukt”, zei Candreva na het zetten van zijn krabbel. “Ik dank Lazio voor de seizoenen die we samen hebben doorgebracht en voor de kans die ze mij hebben gegeven. Nu kan ik niet wachten om voor Inter te gaan spelen.” Candreva speelde sinds januari 2012 voor Lazio en heeft veertig interlands voor de Italiaanse ploeg achter zijn naam staan. Op het afgelopen EK had hij een basisplaats tegen België en Zweden.

Bezig met laden …