voetbalzone

Inter neemt Balotelli gewoon op in selectie voor Super Cup

Bart Kruyt11 aug 2010, 08:05
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2010, 08:05
Advertentie

Het lijkt wachten tot het moment dat Manchester City zijn komst wereldkundig maakt, maar bij Internazionale gaat men toch uit van een langer verblijf van Mario Balotelli. De jonge aanvaller werd gewoon opgenomen in de selectie voor de Europese Super Cup, tegen Atlético Madrid op 27 augustus. De lijst is echter nog niet definitief.

/

24 uur voor aanvang van de wedstrijd mag Rafael Benítez nog wijzigingen doorvoeren in zijn selectie, die momenteel uit 32 man bestaat. Manchester City hoopt de komst van Balotelli tegen die tijd al te hebben afgerond: The Citizens hebben 35 miljoen euro over voor de tienerster, wiens zaakwaarnemer Mino Raiola druk bezig is om de transfer af te ronden.

Balotelli, die aankomende donderdag twintig jaar oud wordt, debuteerde op zijn zeventiende in het eerste elftal van Inter. Hij staat al jarenlang bekend als één van de grootste talenten uit Italië, maar wacht nog op zijn definitieve doorbraak en kent een moeizame relatie met de supporters. Bij Inter werkte hij al samen met City-coach Roberto Mancini.

Bezig met laden …