voetbalzone

'Inter nog niet klaar: duo op weg naar Milaan, Nagatomo naar Premier League'

Bart Kruyt29 aug 2015, 12:50
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2015, 12:50
Advertentie

Het lijkt erop dat Internazionale zich nog gaat roeren op de transfermarkt. Ivan Perisic van VfL Wolfsburg zal volgens verschillende media nog deze zaterdag medisch gekeurd worden in Milaan en Inter heeft bovendien een bod uitgebracht op Fabio Borini van Liverpool, zo claimt Sky Sports. Yuto Nagatomo is juist op weg naar de Premier League.

voetbalzone

De Japanse vleugelverdediger gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Leicester City, dat een akkoord bereikt heeft met Inter over een transfersom. De 28-jarige Nagatomo was jarenlang een belangrijke kracht bij Inter, maar Roberto Mancini heeft niet zo veel vertrouwen in hem. De back kon ook naar Portugal of Duitsland, maar staat dus voor een vertrek naar Engeland.

Borini moet juist de omgekeerde weg bewandelen, van de Premier League naar de Serie A. Inter heeft besloten om werk te maken van de komst van de bankzitter van Liverpool, omdat Eder van Sampdoria te duur blijkt te zijn. Ivan Perisic schijnt na langdurige onderhandelingen met VfL Wolfsburg ook naar het Giuseppe Meazza te komen, maar er is nog niets officieel bevestigd.

Bezig met laden …