Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter profiteert van rode kaart Napoli en pakt Supercoppa dankzij Martínez

Laatste update:

Inter heeft maandagavond beslag gelegd op de Supercoppa Italiana. De ploeg van trainer Simone Inzaghi was in Riyadh met 0-1 te sterk voor regerend landskampioen Napoli. Lautaro Martínez zag zijn doelpunt in de eerste helft afgekeurd worden wegens buitenspel, maar kwam in de 91ste minuut alsnog op het scorebord en bezorgde zijn ploeg daarmee de trofee.

Bijzonderheden:
Stefan de Vrij stond aan de aftrap bij Inter. Davy Klaassen en Denzel Dumfries moesten het doen met een plek op de bank in Riyadh. De eerste kans van de wedstrijd kwam op naam van Federico Dimarco van Inter. De wingback nam het doel van Pierluigi Gollini onder vuur, maar zag zijn schot naast het doel gaan.

Onder meer Hakan Calhanoglu en Nicolò Barella probeerden de openingstreffer te maken, maar wisten het Gollini niet moeilijk te maken. Martínez wist de keeper van Napoli wél te verschalken, maar de Argentijnse spits van Inter zag dat de assistent-scheidsrechter een streep door die treffer zette wegens buitenspel van Marcus Thuram.

Yann Sommer voorkwam kort na rust met een heerlijke redding dat Napoli op voorsprong kwam. Khvicha Kvaratskhelia kwam vanaf de linkervleugel naar binnen en zocht de verre hoek, maar zag hoe de Zwitser zijn inzet kon keren. Napoli moest niet lang daarna met tien man verder, nadat Giovanni Simeone zijn tweede gele kaart in vijf minuten pakte. De zoon van Atlético Madrid-trainer Diego kwam te laat en ging op de voet van Francesco Acerbi staan.

Inter wilde gelijk profiteren van de man-meer-situatie en kwam via onder anderen Calhanoglu en Thuram nog dichtbij ook. Martínez zou uiteindelijk in de 91ste minuut de winnende binnenschieten. Benjamin Pavard kwam op vanaf de rechterflank en bracht Martínez met een teruggetrokken voorzet in stelling: 0-1. De Argentijnse spits voorkwam daarmee een penaltyserie en bezorgde Inter de Supercoppa.

Napoli – Inter 0-1


60’ rode kaart Giovanni Simeone
90+1’ 0-1 Lautaro Martínez

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk commentaar erbij "gaan ze naar supporters... het zijn er eigenlijk maar 15... echte supporters"

Benieuwd hoe spannend het wordt in de serie A met Inter en Juventus.
Binnenkort mogen ze tegen elkaar.

3 supercups back to back. Het was een moeizame wedstrijd maar Inter heeft verdiend gewonnen. Napoli had een heel defensieve instelling ook toen ze niet met man minder waren. Ballen naar voren schieten hele tijd. Lautaro held. Forza Inter!

Verdiende overwinning van Inter, al lag dat wel in de lijn der verwachting gezien ons seizoen en de afwezigheid van Zielinski, Osimhen en Zambo-Anguissa.

Overigens is Gigi Riva eerder vandaag overleden, en werd er een minuut stilte gehouden bij deze wedstrijd. Werd niet echt gewaardeerd door de Saudi's, met hun fluitconcert.

22 januari 2024 om 22:18

Blijft toch gek dat uitfluiten.

23 januari 2024 om 00:20

Niet alleen gek, ook ronduit onbeschoft en respectloos. Maar felicitaties Lierse, met de supercup.

23 januari 2024 om 09:12

Ook überhaupt geen bericht er verder over op Voetbalzone toch?
Echt raar.

Eerlijk is eerlijk netjes. Inzaghi volgen mij ook maar liefs 5x de Supercoppa gewonnen. Absurd. Van mij mag inter alles winnen behalve landstitel(tot Milan z’n 2e ster eerst heeft, daarna maakt het me minder uit) en CL(CL=Milan)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren