voetbalzone

Interesse uit Premier League blijft uit: ‘Vreemd dat er geen aanbiedingen zijn’

Yanick Vos04 sep 2016, 16:15
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2016, 16:15
Advertentie
/

Jonny Evans is verbaasd dat de Noord-Ierse bondscoach Michael O’Neil nog niet is benaderd door een club uit de Premier League. O’Neil had met Noord-Ierland succes op het EK in Frankrijk door de groepsfase te overleven.

Aan de hand van O’Neil bereikte Noord-Ierland voor het eerst in dertig jaar tijd een eindtoernooi. Het kleine voetballand werd in de achtste finales uitgeschakeld door Wales. Verwacht werd dat er veel belangstelling zou zijn voor de trainer, maar interesse bleef uit. "Een paar van ons hebben al gezegd dat we verrast zijn dat er nog geen club zich heeft gemeld voor hem. Het is vreemd dat hij nog geen aanbiedingen heeft gehad”, zegt West Bromwich Albion-verdediger Evans tegen de BBC.

Zondagavond gaat voor Noord-Ierland de WK-kwalificatie van start met een wedstrijd tegen Tsjechie. “Ik denk dat wat er ook gebeurt in de WK-kwalificatie, hij niet hoeft te vrezen”, vervolgt Evans, die nog altijd blij is met de bondscoach. “We zouden graag zien dat hem de kans wordt gegeven om zichzelf te bewijzen op clubniveau. We zijn als spelers dankbaar dat we hem hebben voor de WK-kwalificatiecampagne omdat we weten hoeveel honger naar succes hij nog altijd heeft. Dat heeft een grote impact op ons.” De 47-jarige O’Neil was eerder werkzaam als trainer van Shamrock Rovers en Brechin City.

Bezig met laden …