voetbalzone

‘Interesse van Leicester City in Ajacied wordt serieus’

Gijs Freriks06 mei 2016, 13:18
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2016, 13:18
Advertentie

De belangstelling voor Arek Milik lijkt met de week toe te nemen. Przeglad Sportowy meldt namelijk dat de interesse van Leicester City in de aanvaller serieuze vormen begint aan te nemen en dat de scouts van de kampioen van Engeland hem al een tijdje in de gaten gehouden.

/

The Foxes toonden in 2014 al belangstelling voor Milik, maar de linkspoot zag een transfer toentertijd niet zitten en liet zich verhuren aan Ajax. De 22-jarige Milik heeft inmiddels een contract tot de zomer van 2019 in Amsterdam en heeft zich met zijn keur aan doelpunten flink in de kijker gespeeld. Sevilla, Barcelona, Bayern München, Everton, Lazio, Juventus, Olympique Marseille en Internazionale werden immers ook al genoemd.

De tabloid Daily Mirror maakte in november al gewag van de interesse van Leicester in Milik, maar de club van manager Claudio Ranieri zou nu dus door willen pakken. “Hij kan een interessant koppel vormen met Jamie Vardy”, aldus de Poolse krant Przeglad Sportowy. Het is niet bekend wat hij moet kosten.

Bezig met laden …