voetbalzone

Interesse voor derde keeper Ajax: 'Heb met Jeroen ook contact'

Erik van Dam16 apr 2012, 14:29
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2012, 14:29
Advertentie

De kans is aanwezig dat Jeroen Verhoeven volgend seizoen weer onder contract staat bij FC Volendam. De 31-jarige doelman is momenteel derde keus achter Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen en beschikt over een contract dat in de zomer ten einde loopt. Zijn oude club is op zoek naar een extra keeper en denkt daarbij ook aan Verhoeven.

/

Verhoeven kwam van 2002 tot 2009 uit voor de Wijdbroeken en speelde in die jaren 152 wedstrijden in de Jupiler League en Eredivisie. In de zomer van 2009 nam Ajax hem over en legde het Verhoeven voor drie jaar vast. Door blessures bij Maarten Stekelenburg en Vermeer kwam Verhoeven al met al tot drie Eredivisieduels, twee Europa League-wedstrijden en een bekeroptreden.

Volendam oriënteert zich op dit moment op de keepersmarkt, aangezien huidig eerste keeper Robbin Ruiter vrijwel zeker vertrekt en er ook belangstelling bestaat voor diens vervanger Sonny Stevens. Behalve enkele amateurkeepers die op stage kwamen, is Verhoevens terugkeer ook een mogelijkheid. “Ik heb met Jeroen ook contact, dat is een optie. Natuurlijk wil elke keeper in de Eredivisie spelen, maar het ligt er maar net aan wat er komt”, zegt interim-trainer Johan Steur tegen RTV Noord-Holland.

Bezig met laden …