voetbalzone

Interim-coach Fulham: 'Jol gewoon zoveelste naam die wordt genoemd'

Bart Kruyt18 jul 2010, 14:33
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2010, 14:33
Advertentie

De supporters van Ajax en Fulham leven in onzekerheid. Engelse media beweren dat Martin Jol opnieuw in Londen aan de slag zal gaan, maar vooralsnog hebben de clubs geen officiële mededelingen gedaan en weigert de coach zelf met een statement te komen. Ray Lewington staat als interim-trainer voor de groep bij Fulham en wacht de ontwikkelingen af.

/

De tijdelijke opvolger van Roy Hodgson, die eerder deze zomer naar Liverpool vertrok, ontkent in ieder geval dat er een akkoord is bereikt tussen Fulham en Jol. “We weten niet of het Jol wordt. Dat is gewoon de zoveelste naam die wordt genoemd”, zei Lewington. “Wat ik wel weet is dat Fulham op zoek is naar een grote trainer. Ik heb hier de leiding totdat er een nieuwe trainer is aangesteld."

Jol heeft een doorlopend contract bij Ajax, dat zaterdagmiddag in een korte reactie liet weten niet bekend te zijn met de belangstelling van Fulham. De oefenmeester zit momenteel met zijn werkgever in Portugal, waar Ajax zondagavond een oefenwedstrijd tegen Porto speelt. Jol zit dan nog gewoon op de bank: of dit ook de laatste keer zal zijn, moet spoedig blijken.

Bezig met laden …