voetbalzone

International Friedrich blijft Hertha trouw: ‘Ik ben geen Judas’

Matthijs van Laar02 jan 2010, 19:43
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2010, 19:43
Advertentie

Arne Friedrich is niet ingegaan op de avances van VfL Wolfsburg. De Duitse landskampioen hoopte de international in de winterstop over te nemen van het ver afgezakte Hertha BSC, maar kreeg een nul op het rekest. “Ik blijf zeker tot aan het eind van dit seizoen bij deze club”, bevestigde de speler in het Duitse blad Kicker.

/

“Ik ben geen Judas en niet iemand die voor zijn verantwoordelijkheden wegloopt”, gaf de dertigjarige verdediger te kennen. Hertha-manager Dieter Hoeneß liet onlangs weten dat Wolfsburg acht miljoen euro had geboden op de 69-voudig international van de Duitse nationale ploeg. Friedrich reageerde door te stellen dat hij al langer op de hoogte is van die interesse.

“De interesse van Wolfsburg is niet van gisteren. Maar we hebben nog nooit onderhandeld en van een concreet bod is ook geen sprake”, vervolgt Friedrich. “Ik heb zelf ook nooit met de gedachten gespeeld om Berlijn te verlaten.” De mandekker staat al sinds 2000 onder contract in de Duitse hoofdstad. In totaal speelde hij 214 competitiewedstrijden voor die Alte Dame.

Bezig met laden …