voetbalzone

‘Internazionale deelt aartsrivaal tik uit en wint ‘Derby della Madonnina’’

Gijs Freriks12 sep 2015, 00:00
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2015, 00:00
Advertentie

De Derby della Madonnina is een van de meest aansprekende derby’s ter wereld. Aanstaande zondagavond is het weer zover, want dan nemen Internazionale en AC Milan het tegen elkaar op in het Giuseppe Meazza.

voetbalzone

Het Inter van Roberto Mancini is met zes punten uit twee wedstrijden beter aan het seizoen begonnen, want i Rossoneri hebben na twee speelronden in de Serie A drie punten minder. Internazionale lijkt dan ook de favoriet te zijn voor de stadsconfrontatie en daar zijn de bezoekers van Voetbalzone het grotendeels mee eens.

De afgelopen dagen kon er op de frontpage immers gestemd worden op de poll Welke club wint de Derby della Madonnina op 13 september? en 49 procent van de stemmers wees i Nerazzurri aan. ‘Slechts’ 36 procent van de ruim 10.100 stemmen denkt dat Milan wint en vijftien procent gaat uit van een gelijkspel.

De roze sportkrant La Gazzetta dello Sport verwacht dat de teams met onderstaande opstelling aan de aftrap zullen verschijnen.

Opstelling Internazionale: Samir Handanovic; Davide Santon, Andrea Ranocchia, Jeison Murillo, Juan Jesus; Fredy Guarín, Felipe Melo, Geoffrey Kondogbia; Ivan Perisic, Mauro Icardi en Stevan Jovetic.

Opstelling AC Milan: Diego López; Ignazio Abate, Cristián Zapata, Alessio Romagnoli, Mattia De Sciglio; Andrea Poli, Nigel de Jong, Juraj Kucka; Giacomo Bonaventura; Luiz Adriano en Carlos Bacca.

Bezig met laden …