voetbalzone

Internazionale-icoon spreekt zich uit: ‘Zó blij dat Stevan is gekomen’

Erik van Dam11 aug 2015, 14:14
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2015, 14:14
Advertentie

De overstap van Stevan Jovetic van Manchester City naar Internazionale kan de goedkeuring wegdragen van Javier Zanetti. De legendarische Argentijn, die van 1995 tot 2014 uitkwam voor de Milanezen, heeft goede hoop dat Jovetic uitgroeit tot een voorname speler bij Inter. De laatste twee jaar had de spits uit Montenegro het door de enorme concurrentie lastig bij Manchester City.

voetbalzone

Jovetiv speelde maar dertig wedstrijden en dan vaak ook als invaller: hij maakte acht goals in de Premier League. Inter meldde anderhalve week geleden dat hij voor vier jaar had getekend in Italië, waar Manchester City het hield op een verhuurperiode voor anderhalf jaar. Hoe het ook zij: dit seizoen zullen de Italianen de aanvaller in elk geval aan het werk zien en Zanetti kan niet wachten.

“Toen Stevan nog bij Fiorentina zat, maakte hij het ons altijd moeilijk. Hij is zo’n jongen die opeens met iets op de proppen komt”, klinkt het goedkeurend. “Ik ben zó blij dat hij nu bij ons gekomen is, hij is een van de jongens die het hier heel goed kan gaan doen”, aldus Zanetti bij Sky Italia. De club haalde ook onder anderen Geoffrey Kondogbia, João Miranda, Jeison Murillo en Martín Montoya binnen.

Bezig met laden …