voetbalzone

Internazionale onderhandelt over deal met Cassano en 'nieuwe Benzema'

Bart Kruyt18 jun 2013, 21:50
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2013, 21:50
Advertentie

Internazionale snakt naar de eerste landstitel sinds het seizoen 2009/10. Voorzitter Massimo Moratti is bezig om zijn selectie op volle oorlogssterkte te krijgen en daarbij denkt hij aan de komst van Ishak Belfodil. Om de 21-jarige aanvaller van Parma naar het Giuseppe Meazza te halen willen de Noord-Italianen proberen om Antonio Cassano in de deal te betrekken.

/

Sky Italia meldde dinsdagmiddag dat i Nerazzurri bereid zijn om de helft van de eigendomsrechten van Belfodil op te kopen tegen een bedrag van tien miljoen euro. Als onderdeel van die deal zouden Cassano met verdediger Matías Silvestre of middenvelder McDonald Mariga dan de omgekeerde weg naar Parma moeten bewandelen. Moratti bevestigt niet of dat inderdaad de constructie is die hij voor ogen heeft, maar hij laat wel weten dat de onderhandelingen over de Algerijnse aanvaller Belfodil geopend zijn.

“Het is duidelijk dat we Belfodil willen halen, want hij is een goede speler”, bevestigt de oliemagnaat. “Of Cassano dan naar Parma gaat? We zien wel, we zijn met deze zaak bezig. Silvestre kan ook in de deal betrokken worden. Ik wil hem aan speelminuten helpen, maar ik wil niet teveel op de zaken vooruitlopen. Of we ook nog een grote naam halen? Nou, Belfodil is geen kleine naam, vind ik. Of hij de nieuwe Karim Benzema is? Dat hopen we.” Belfodil scoorde vorig seizoen acht keer voor Parma.

Bezig met laden …