voetbalzone

‘Internazionale praat in diepste geheim over Milik’

Erik van Dam22 apr 2016, 19:59
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2016, 19:59
Advertentie

Arek Milik maakte vorig seizoen als huurling elf goals voor Ajax in de Eredivisie en daarna lichtte de club de optie tot koop op de aanvaller. Dit seizoen staat de teller op 21 stuks, met nog twee competitieduels voor de boeg. Er wordt volop nagedacht over de te vormen voorhoede voor het nieuwe seizoen bij Ajax en daarbij valt niet uit te sluiten dat Milik een concurrent krijgt. Als hij die niet duldt, dan lost Internazionale de situatie wellicht op.

/

Goal schrijft vrijdagavond dat de Italianen de voorbije dagen ‘in het diepste geheim’ gesproken hebben met vertegenwoordigers van Milik, die nog tot medio 2019 vastligt bij Ajax. In Milaan ziet men de 22-jarige Pool als de ideale opvolger van Mauro Icardi, mocht hij i Nerazzurri in de zomer de rug toekeren. Ajax heeft nog geen officieel bod ontvangen van Inter en wacht af of dat er komt.

Eerder op vrijdag zei Miliks zaakwaarnemer, David Pantak, dat het ‘nu geen goede tijd is’ om over een transfer van zijn cliënt te spreken. Geruchten opblazen wilde Pantak ook niet. Frank de Boer heeft de laatste tijd aangegeven zeer te spreken te zijn over Miliks verrichtingen. Toch sloot hij niet uit dat Ajax een hereniging aan zou kunnen gaan met Klaas-Jan Huntelaar. De grote vraag is of hij in een tweespitsensysteem zal en kan opereren met Milik.

Bezig met laden …