voetbalzone

'Internazionale zet in op komst miljoenenaankopen uit Londen'

Bart Kruyt09 mei 2014, 10:20
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2014, 10:20
Advertentie

Internazionale heeft zich voor volgend seizoen al verzekerd van de komst van Nemanja Vidic, die transfervrij wordt overgenomen van Manchester United, maar is zeker nog niet klaar met het versterken van de selectie. Clubeigenaar Erick Thohir heeft aangegeven dat hij twee grote aankopen wil doen en het speculeren over mogelijke aanwinsten is inmiddels in volle gang.

voetbalzone

Inter wil in ieder geval een nieuwe spits halen en gaat volgens Corriere dello Sport vol voor Fernando Torres. Hij is met een transfersom van zestig miljoen euro nog altijd de duurste speler uit de geschiedenis van de Premier League, maar valt erg tegen bij Chelsea, dat bereid is om de Spanjaard met een fors verlies te laten gaan. Torres moet immers ruimte maken voor de komst van een nieuwe topspits, zoals Diego Costa of Radamel Falcao.

Ook La Gazzetta dello Sport schrijft over de interesse van Inter in Torres en de roze sportkrant maakt bovendien melding van de belangstelling voor Erik Lamela. De aanvallende middenvelder ging afgelopen zomer voor ongeveer dertig miljoen euro van AS Roma naar Tottenham Hotspur, maar heeft de hoge verwachtingen in Engeland niet waar kunnen maken. Inter wil proberen om Lamela terug naar de Serie A te halen en wordt ook nog in verband gebracht met Caner Erkin, de vleugelverdediger van Fenerbahçe. Hij is in de zomer transfervrij.

Bezig met laden …