Invaller Jarosik redt punt voor Celtic

22 dec 2007, 17:33
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2007, 17:33
Celtic heeft wederom punten laten liggen. De formatie van Gordon Strachan, koploper in de Schotse Premier League, kwam in eigen huis tegen Hibernian niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

De bezoekers, waar trainer John Collins donderdag opstapte, kwamen na twintig minuten spelen op voorsprong. Met een krachtig schot via de onderkant van de lat opende David Murphy de score op Celtic Park.

Twaalf minuten voor tijd nivelleerde Jiri Jarosik, na een uur spelen ingevallen voor Massimo Donati, het scoreverloop. De Tsjech schoot op aangeven van Jan Vennegoor of Hesselink de gelijkmaker binnen.

Glasgow Rangers kan zondag in de uitwedstrijd bij Aberdeen profiteren van de misstap van de aartsrivaal. De formatie komt bij een zege op gelijke hoogte met Celtic en heeft in dat geval ook nog twee duels minder dan de aartsrivaal gespeeld.