Invaller Welcome kopt Honduras in oefenduel naast Wit-Rusland

Daniel Cabot Kerkdijk27 mei 2010, 20:52
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2010, 20:52

Honduras heeft in haar oefencampagne ter voorbereiding op het WK in Zuid-Afrika gelijkgespeeld tegen Wit-Rusland. De Midden-Amerikanen, die in de groepsfase de tegenstander zijn van Spanje, Chili en Zwitserland, scoorden twee keer, maar dat was niet voldoende voor een overwinning: 2-2.

/

Julio Cesar de Leon schonk de Hondurezen na 26 minuten spelen de leiding. De spelmaker benutte een vrije trap. Na de hervatting kreeg de ploeg van Reinaldo Rueda in vier minuten tijd twee doelpunten tegen. Middenvelder Anton Putsila nam beide goals voor zijn rekening

Toch hield Honduras nog een enigszins positief gevoel over aan de oefenwedstrijd. Invaller Georgie Welcome gaf de bal mee aan Edgar Álvarez en kopte vervolgens in het strafschopgebied de bal achter doelman Yuri Zhevnov.