voetbalzone

Investeerders zetten Notts County alweer in de verkoop

Bart Kruyt10 dec 2009, 09:52
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2009, 09:52
Advertentie

Het Arabische Munto Finance kocht zich deze zomer in bij Notts County met als doel om de club naar de Premier League te helpen, maar na een half jaar willen de investeerders al van de vereniging af. De BBC meldt dat The Magpies te koop staan. Er zijn al kapers op de kust, waaronder een investeringsmaatschappij waar Sven-Goran Eriksson deel van uitmaakt.

De Zweed is momenteel al betrokken bij Notts County als technisch directeur en krijgt in de toekomst dus mogelijk nog meer zeggenschap bij de club. Ook algemeen directeur Peter Trembling heeft geld zitten in het potje waarmee Eriksson en co de club willen overnemen. Het is niet bekend hoeveel Notts County moet gaan kosten.

De club heeft het zwaar in de League Two en ontdeed zich onlangs al van haar manager Ian McParland, een levende legende bij The Magpies. Toen Munto Finance Notts County in de zomer overnam had zij als doel om de club binnen vijf jaar naar de Championship te loodsen. Na een half jaar houden de investeerders het echter al voor gezien.

Bezig met laden …